Less Ego, More Soul

Je voelt dat je het anders wilt, maar je hoofd maakt overuren om alles op een rijtje te zetten en voors en tegens af te wegen. “Want wat als ik stop met die baan, hoe ga ik dan de hypotheek betalen?” of “Wat als ik met mijn bedrijf een andere richting op ga, kan ik dat wel?”

En juist in je hoofd zit niet het antwoord. Die ligt in je hart. Maar kom je daarbij als je op school geleerd hebt de antwoorden buiten jezelf te zoeken (boeken, studies, anderen om raad vragen)? Hoe kom je dichterbij je eigen intuïtie als je die heel vaak aan de kant hebt geschoven?

Less EGO

Zegt jouw EGO vaak dat je moet:

~ doorgaan, ook als het niet meer goed voelt? ~ hard werken om succesvol te zijn? ~ voldoen aan het ‘perfecte’ plaatje, het goed voor elkaar hebben? ~ beslissen vanuit je hoofd, want die heeft de ‘beste’ oplossing? 

Jouw EGO is er om je te beschermen. Soms handig, maar vaak zitten de overtuigingen en patronen die komen vanuit jouw ego jou alleen maar in de weg om het leven te leiden dat je diep vanbinnen wilt. Een leven waarin je werkt vanuit jouw diepste verlangen en vertrouwen, de echte vrijheid die je zoekt. Waarin je werkt vanuit je diepste missie, die zingeving oplevert in plaats van alleen maar geld in het laatje. 

More Soul

Hou zou het zijn als je meer vanuit jouw SOUL leeft en werkt? Hoe zou alles meer stromen als je jouw diepste soulmissie leeft? Doorleeft? 

Want vanuit je SOUL maak jij het verschil en ervaar je meer: ~ rust ~ daadkracht ~ impact ~ voldoening ~ autonomie

In mijn programma Less Ego, More Soul ga je op zoek naar jouw SOUL, jouw diepere laag. Naar dat waar jouw hart een sprongetje van maakt. Je ontdekt in het programma jouw grootste talenten en innerlijke drive welke de basis vormen voor de verandering die je graag in gang wilt zetten.

YES DIT WIL IK! 

Dit programma is voor jou.

Dit programma is voor jonge mensen, studenten, ondernemende karakters, visionairs en snelle denkers. maar vooral voor wie de connectie met zichzelf wil maken. We gaan op reis richting jouw droomleven, droomstudie of droombedrijf en samen varen we zolang als nodig is langs 1op1 sessies middenin de natuur of gewoon op mijn fijne plek aan de haven. Je ontvangt van mij een complete blauwdruk van wie jij bent. We combineren dat met verschillende visualisaties en meditaties.

Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping

- Aristoteles

Wat gaan we concreet doen.

In het less ego more soul programma gaan we aan de slag met jouw innerlijke lagen. We pellen deze laag voor laag af en ik ben hierin jouw kritische spiegel. We ontdekken jouw unieke en soms nog onontdekte talenten & motivaties via een KernTalentenanalyse en leggen jouw dieperliggende patronen, overtuigingen & angsten bloot.  We creëren in het programma meer ruimte voor jouw hart, wat zorgt voor meer energie & een duidelijke koers. Je zult tijdens en na het programma meer diepgang en zingeving in je leven, studie of werk ervaren en meer stevigheid voelen bij de keuzes die je maakt. Jij hebt weer het gevoel de kapitein op jouw schip te zijn!

 

Insight.

In het less ego more soul programma kijken we eerst naar wie je bent als persoon. Wat is jouw visie en intrinsieke motivatie en waar liggen jouw talenten? Wat wil jij veranderen en wat zijn de overtuigingen die je tegenhouden op dit moment om daar naartoe te groeien?

The art of letting go.

 We tunen in op jouw ego. Wat zeg je tegen jezelf? Wat is van jou en wat is van een ander? Waar krijg je de meeste energie van en matcht met jouw KernTalenten? En wat trekt jouw leeg en mag je loslaten? We doorbreken patronen en werken aan meer verbinding met je intuïtie.

Movement.

We komen in actie. Wat is er nodig om los te komen van je overtuigingen en patronen? Welke acties mag je nemen om die sprong in het diepe te maken en uit je comfort zone te komen en vooral persoonlijk te groeien?

"Gerrieke is een hele lieve, warme en zorgzame vrouw. Ze is heel geïnteresseerd, meelevend, enthousiast en blijft ze dicht bij zichzelf. Ik voelde mij tijdens de analyse erg op mijn gemak en dat kwam vooral doordat Gerrieke mij dat gevoel gaf.

Ik heb mijn rust gevonden door mij neer te leggen bij bepaalde aspecten. Alle sterke kerntalenten zijn van toepassing op mijn nieuwe baan en ik hoop hiermee voldoende uitdaging te hebben en vol passie en plezier te mogen werken.

  - Tamar Huitsing -Amsterdam 

Gerrieke heeft veel gevoel voor detail en weet daarom goed door te vragen om te kunnen onderscheiden wat echt belangrijk is. Ik kan nu veel beter plaatsen wat mij meer of minder energie geeft in mijn werk en waardoor dat komt. Ook helpt het mij met nieuwe keuzes maken in de toekomst. Ik kan dit programma bij Gerrieke iedereen aanraden die meer inzicht wil over zichzelf.

- Rosanne Janssen - Utrecht 


"Een zeer verrassende en inspirerende methodiek! Het was onwijs leuk om met Gerrieke te werken en stil te staan bij deze richting gevende componenten uit je kindertijd. Het resultaat is treffend en waardevol handvat voor zelfbegrip en toekomstkeuzes!! Mijn dank is groot!" 

- Josiana Vermaning - Joure 

SO TROW OFF THE BOWLINES. SAIL AWAY FROM THE SAFE HARBOR CATCH THE TRADE WINDS IN YOUR SAILS.

EXPLORE

DREAM

DISCOVER

MARK TWAIN

Less Ego, More Soul.

1:1 Prive traject

~ 1 x 4 uur Kickoff - KernTalentenanalyse sessie - live

~ KernTalentenverslag (circa 30pag.) & levenslang geldig

~ 2 x 60 minuten coaching – live en/of via teams

~ Wekelijkse opdrachten & uitdagingen met feedback

~ Bereikbaar per mail of via whats app.

995

*Uiteraard is maatwerk mogelijk en kun je uitbreiden met extra coachingsgesprekken. Investering85 per uur.

Plan een kennismakingsgesprek! 

Less Ego, More Soul ~ Studiekeuze

1:1 Prive traject

~ 1 x 4 uur Kickoff - KernTalentenanalyse sessie - live

~ KernTalentenverslag (circa 30pag.) & levenslang geldig

~ 2 x 60 minuten coaching – live en/of via teams

~ Wekelijkse opdrachten & uitdagingen met feedback

~ Bereikbaar per mail of via whats app.

895

*Uiteraard is maatwerk mogelijk en kun je uitbreiden met extra coachingsgesprekken. Investering85 per uur.