About Me.

Toen ik 8 jaar geleden beviel van mijn dochter, had ik alles voor elkaar.

Voor de buitenkant dan he? 

Een mooi huis, twee auto’s voor de deur, een goede baan en gelukkig getrouwd.

Kortom, het plaatje klopte. 

Maar met de verandering van vrouw naar moeder veranderde er iets in mij wat ik nooit had verwacht. Het begin van mijn persoonlijke ontwikkeling. Het was een soort transformatieproces waarin ik me begaf. 

Ik had altijd zo duidelijk hoe ik het wilde gaan doen m.b.t. de opvoeding. Maar, dan ben je moeder en dan voel je dat het allemaal niet zo werkt. Wat anderen me ook vertelden, leerden of van me verwachtten. Ik voelde dat ik vooral moest vertrouwen op mijn eigen moederinstinct, op mijn gevoel. Maar jeetje, hoe doe ik dat eigenlijk vroeg ik me af? Zo begon mijn zoektocht naar mijn eigen intuïtie. Ik kan je vertellen, dat was een rollercoaster.

Ik ging scheiden. Ik stopte met mijn baan. 

Een enorm proces van loslaten. 

Inmiddels is mijn dochter 8, heb ik een superfijne relatie en vorig jaar de opleiding tot KernTalentenanalist afgerond. 

Ik heb naar mijn gevoel geluisterd en  ‘it all turned out well’. Ik kan mijn Kerntalenten goed kwijt door anderen te coachen met mijn ‘less ego, more soul’ programma. Wauw, die zingeving dat gun ik jou ook. Dus als jouw ego je nog tegenhoudt om voluit te leven. Je eigen leven te leiden i.p.v. die van een ander, dan nodig ik je van harte uit om eens kennis te maken.

Dit ben ik: yoga, koken, eten, zeilen, duinen, skiën. 

Liefs, Gerrieke

YES, DIT WIL IK!

WHEN I LET GO OF WHAT I AM, I BECOME WHAT I MIGHT BE.

LAO TZU  

Ik kende mezelf, wist prima wat ik wel en wat ik niet leuk vond. Toch heeft Gerrieke me nog meer zelfinzicht gegeven. Niet alleen begrijp ik nu waaróm ik van bepaalde dingen wel of juist geen energie krijg, maar ook zijn er dingen waarvan ik me niet eens bewust was dat ik ze miste. Dat gelukzalige gevoel bijvoorbeeld, dat ik vroeger kreeg als ik het met mijn surfplank opnam tegen de wind. Door meer inzicht te krijgen in waar ik intrinsiek gelukkig van wordt, kan ik mijn leven veel bewuster inrichten. Gerrieke neemt je mee op een heerlijke reis langs herinneringen waarin je je oprecht gelukkig voelde en ze leert je om in het dagelijks leven datzelfde geluk te herkennen en het actief op te zoeken.  

- Wiep - Harlingen

''De analyse die ik ben begonnen met Gerrieke over mijn KernTalenten heeft mij veel geleerd over mijzelf. Dingen die ik deed, kan ik nu beter een plaats geven en uiteindelijk ook beter met een situatie omgaan.

Naast het feit dat je veel over jezelf te weten komt, is het enorm fijn om achter je KernTalenten te komen om deze te gebruiken voor keuzes in de toekomst. Waar ik ga werken/studeren waar ik de hele dag iets beoefen waar ik energie van krijg? Hier kun je de KernTalenten goed gebruiken.

Ik heb een enorm leuk traject gehad met Gerrieke, waar ik veel aan heb gehad. Een aanrader dus!''

- Tom Sjoerd van de Hee (Rijssen)

"Begin dit jaar ben ik in contact gekomen met Gerrieke. Ik wist niet wat voor opleiding ik wilde gaan doen en bij mij paste, wat ik wilde worden etc. Toen ben ik een coaching traject in gegaan met Gerrieke. Persoonlijke aandacht tot diep in je zelf. Ik leerde mijn hart te volgen en het “beredeneren” uit te kunnen zetten. Ik kon Gerrieke alles vragen en dat kan ik nog steeds :-) Een heel fijn traject! Gerrieke heeft mij heel erg geholpen. Echt een dikke aanrader!

- Annefleur Riemersma (Dokkum)

De mogelijkheid om de sprong te maken naar een hoger bestaansniveau is er voor iedereen. Het komt in essentie neer op jouw bereidheid om jouw overtuigingen over wat normaal is los te laten.

Deepak Chopra