testimonials


"Gerrieke is een hele lieve, warme en zorgzame vrouw. Zowel vóór, tijdens als na de analyse is ze heel geïnteresseerd, meelevend, enthousiast en blijft ze dicht bij zichzelf. Ik voelde mij tijdens de analyse erg op mijn gemak en dat kwam vooral doordat Gerrieke mij dat gevoel gaf. Voor de digitale vragenlijst, wat een belangrijk deel is van de analyse, heeft zij mij aan de telefoon al uitgelegd hoe ik ter werk moest gaan. Mede daardoor kon ik deze vragenlijst (binnen 20 minuten) heel goed doorlopen.  

Tijdens de analyse nam ze ruim de tijd en legde ze duidelijk uit wat ze aan het doen was. Per kerntalent heb je één kaart, deze is simpel vormgegeven waardoor dit voor iedereen begrijpelijk is. De uitkomst van de analyse paste helemaal bij mij als persoon. Ik kon mij er heel goed in vinden en heb mijn rust gevonden door mij neer te leggen bij bepaalde aspecten. Alle sterke kerntalenten zijn van toepassing op mijn nieuwe baan en ik hoop hiermee voldoende uitdaging te hebben en vol passie en plezier te mogen werken.  

De kracht zit in het weten wie je bent en dat je zelf verantwoordelijkheid neemt om daar naar te handelen. 

Het is alleen een kwestie van beginnen!"

 - Tamar Huitsing - Amsterdam 

 


"Een interessante ervaring! Geanalyseerd worden op basis van mijn jeugdinteresses. Aan de hand van een interview en een vragenlijst over : wat, waar en waarom ik op een bepaalde leeftijd speelde wat ik speelde. De uitslag van de analyse was echt een eyeopener voor mij. Op het gebied van de dingen in het leven, in je werk , op het sociaal emotioneel vlak, in zorgzaamheid etc. die mij energie geven maar ook de dingen die mij energie kosten. Door mij hier meer bewust van te zijn, kan ik mijn leven meer in balans houden."  

- Akkelien Arends - Harlingen 

Ik ben bij Gerrieke gekomen voor de kerntalentenanalyse op het moment dat ik niet zo goed wist welke kant ik op moest met mijn carrière. Voor aanvang van de analyse heb ik thuis eerst een vragenlijst ingevuld waarin gevraagd werd naar mijn speelactiviteiten als kind. Vervolgens heb ik samen met Gerrieke alle onderwerpen van de analyse doorgelopen en hebben we deze nog meer aangescherpt. Gerrieke heeft veel gevoel voor detail en weet daarom goed door te vragen om te kunnen onderscheiden wat echt belangrijk is. Het was diep graven in mijn geheugen om precies na te gaan waar ik als kind het meeste plezier en energie uit haalde, maar uiteindelijk ontstond er door het gebruik van beeldende kaarten een duidelijk overzicht over wie ik ben. Nu kan ik veel beter plaatsen wat mij meer of minder energie geeft in mijn werk en waardoor dat komt. Ook helpt het mij met nieuwe keuzes maken in de toekomst. Ik kan de kerntalentenanalyse bij Gerrieke iedereen aanraden die meer inzicht wil over zichzelf.

- Rosanne Janssen - Utrecht 


"Een zeer verrassende en inspirerende methodiek! Het was onwijs leuk om met Gerrieke te werken en stil te staan bij deze richtgevende componenten uit je kindertijd. Het resultaat is treffend en waardevol handvat voor zelfbegrip en toekomstkeuzes!! Mijn dank is groot!" 

- Josiana Vermaning - Joure 

Ik kende mezelf, wist prima wat ik wel en wat ik niet leuk vond. Toch heeft Gerrieke me nog meer zelfinzicht gegeven. Niet alleen begrijp ik nu waaróm ik van bepaalde dingen wel of juist geen energie krijg, maar ook zijn er dingen waarvan ik me niet eens bewust was dat ik ze miste. Dat gelukzalige gevoel bijvoorbeeld, dat ik vroeger kreeg als ik het met mijn surfplank opnam tegen de wind. Door meer inzicht te krijgen in waar ik intrinsiek gelukkig van wordt, kan ik mijn leven veel bewuster inrichten. Gerrieke neemt je mee op een heerlijke reis langs herinneringen waarin je je oprecht gelukkig voelde en ze leert je om in het dagelijks leven datzelfde geluk te herkennen en het actief op te zoeken.  

- Wiep - Harlingen  


“Gerrieke heeft bij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik nodig heb in mijn werk. Waar krijg ik energie van en ligt dicht bij me en wat kan ik beter zo min mogelijk doen omdat het energie kost. Erg prettig om dit duidelijk in woorden te kunnen vatten. Ze doet dit op een hele prettige, informele en professionele manier” 

- Sara - Anne Peelen - Stroe  

Meer weten? Benieuwd naar de KernTalentenmethode? Stuur me een e-mail, WhatsApp of bel 0651033443 en we plannen een gratis en vrijblijvende Skype-sessie van 15 minuten in.  

Share on LinkedInShare on Instagram