STUDIEKEUZE

Zelfkennis. Zelfinzicht. Zelfvertrouwen.

Je staat voor de keuze welke studie je gaat doen, help! Het zijn er zoveel. Je bent je er goed van bewust dat de gekozen richting voor een groot deel bepaalt waar je terecht komt. Je hebt genoeg voorbeelden van vrienden of misschien wel familie die niet de juiste keuze maakten en na enkele maanden baalden van hun studiekeuze. En studeren kost geld en daarnaast kost het veel tijd en energie. En jouw tijd is erg kostbaar.  

Dat wil jij niet. Een keertje kan dat gebeuren, op zich geen probleem. Het kan niet zoveel kwaad en uiteraard leer je van 'fouten' en steek je ongetwijfeld iets op van die ene studie... maar ja toch wil je een foute studiekeuze liever vermijden. En terecht.  

Oké check, je wilt graag een studierichting kiezen die bij jou past, het liefst een die op je lijf is geschreven. Waar je vol energie en met talent aan begint, passend bij je karakter. Die je met plezier en succes afmaakt zodat je er positief op verder kan bouwen. Zodat je later een coole job krijgt. Een met inhoud, een spannende carrière, boeiende collega’s of een eigen bedrijf en … waarmee je natuurlijk ook een lekkere belegde boterham verdient. 

Je hebt misschien al iets gelezen over de analyse en dat een KernTalentenanalyse je in je waarde en in je kracht zet, en dat de resultaten ervan je motivatie en zelfvertrouwen geven.  

Je weet wellicht ook dat een KernTalentenanalyse perfect zicht geeft op wat je energie geeft, maar ook wat je energie kost. En waar jij van 'aan' gaat of juist niet. Maar hoe match je deze zelfkennis met de studies die er allemaal bestaan? En weet je zeker dat die studie ook zal leiden naar die beroepen en banen die bij je zullen passen in de loop van je hopelijk lange leven?  

Ik help je om tussen de bomen het bos te zien. Na je analyse krijg je een speciaal hiervoor ontwikkelde opdracht van mij mee. Deze helpt je om de juiste match te vinden tussen jouw analyse en de studies die er zijn. Zodat je uiteindelijk een goed fundament hebt, en de studie kiest die het beste bij je past en … die voor een duurzame en positieve toekomst zorgt !  

 Meer weten? Benieuwd naar de KernTalentenmethode? Stuur me een e-mail, WhatsApp of bel 0651033443 en we plannen een gratis en vrijblijvende Skype-sessie van 15 minuten in.  

Share on LinkedInShare on Instagram