About Me.

Toen ik 8 jaar geleden mijn dochter heb gekregen, ben ik van vrouw naar mama uitgegroeid. Ik was de vrouw die alles voor elkaar had voor de buitenkant. Mooi huis, twee auto’s voor de deur, goeie baan, gelukkig getrouwd kortom het plaatje klopte. Met de verandering van vrouw naar mama is iets veranderd wat ik nooit heb kunnen bedenken. Het ouderschap heeft de weg bij mezelf naar binnen gestart. Het was een soort transformatieproces waarin ik me begaf. Ik had altijd zo duidelijk hoe ik het wilde m.b.t. de opvoeding, hoe ik het zelf had geleerd, verwachtingen etc. Maar dan ben je moeder en dan voel je dat dat helemaal niet werkt. Ik moest namelijk vertrouwen op mijn moederinstinct, op mijn gevoel, intuïtie! Tjemig maar hoe moest dat eigenlijk? Heb ik dat ooit geleerd? En daar begon het, het zoeken naar wat is dat gevoel dan en hoe luister je daarna? Zo zijn er sindsdien een rollercoaster aan ontwikkelingen geweest. Ik ben gescheiden. Wederom een proces van loslaten. In het mooie bedrijf waar ik werkte had ik echt een superleuke job. Ik werkte bij Noppies en heb daar 10 jaar mijn ziel en zaligheid in het bedrijf gestopt. Ik heb met het designteam samen mogen bijdragen aan prachtige collecties. Mijn rol was het verbinden van product en onze eindconsument. In combinatie met mijn rol als Key Accountmanager zorgen voor een zo goed mogelijke zichtbaarheid en groei voor het merk. Mijn zakelijke en commerciële kant, zeker als dochter van een ondernemersfamilie, zijn voor mij altijd een vanzelfsprekendheid geweest.  Het zit in mijn bloed. Toch begon er ook iets te knagen, ik wilde graag de verdieping in. Ik heb een opleiding tot KernTalentenanalist gevolgd. Dit is een methode waarbij je een analyse maakt op basis van iemand zijn kindertijd. Ik vond de opleiding echt fantastisch. Het gaat uit van je intrinsieke motivatie en niet zoals de meeste assessments vanuit competenties.

In alles wat ik graag doe merkte ik dat ik altijd houd van de kern. Ik voel ook snel de kern van een situatie of de kern van iemand.

Dus na mijn opleiding ben ik mijn eigen bedrijf opgestart! Ik merkte door de analyses heen dat mensen graag de next step wilde maken. Om bij je gevoel te komen is het nodig om verwachting, patronen en angst te kunnen loslaten. Daarom heb ik mijn Less Ego, More Soul programma gemaakt. Dat maakt me tot coach. Wat ik wel lastig vond in eerste instantie, want ik had er eigenlijk een beetje moeite mee dat woord coach, typisch gevalletje van een hardnekkige overtuiging. Gelukkig was ik toch snel van die overtuiging af, immers ik was het al! En doe het zo graag!

Een ‘roeping’ is vaak niet iets wat je doelbewust kiest maar je voelt dat je die kant wordt op geduwd. Ik heb naast mijn zakelijke, commerciële en strategische blik een andere meer spirituele kant. Voor mij uit zich dat in het geloof dat; dat toeval niet bestaat, ik geloof in het ‘grotere geheel’ en dat we hier allemaal zijn om het verschil te maken. Hoe klein of groot dit ook mag zijn. Sterker nog de grootse 'dingen' of bedrijven komen voort uit dromen en visie in combinatie met strategisch inzicht.

Ik doe graag yoga of Zhineng Qigong en meditaties. Ik houd ook enorm van lekker eten, koken en het ‘goeie leven’ & geniet van mijn moederschap. In de zomer vind je ons veel op het wad aan boord van ons zeilschip. En in de winter sta ik erg graag op de piste. Ik ben erg graag in de natuur. Daar vind ik mijn rust, de stilte en voel ik me vrij! 

Door te kiezen voor mijn gevoel en minder te werken ervaar ik meer focus voor mijn bedrijf en ben ik een gelukkige moeder voor mijn mooie dochter! Dat is een win – win situatie! Ik help jou erg graag om meer uit je hoofd te komen en meer vanuit je hart te leven zowel in werk als prive, zodat jij je ware talenten en diepere motivaties mag ontdekken en meer zingeving mag ervaren! 

Als ik het kan, kun jij het ook zeker! Ik help je hier graag bij!

Liefs Gerrieke

 

YES, DIT WIL IK!

''De analyse die ik ben begonnen met Gerrieke over mijn KernTalenten heeft mij veel geleerd over mijzelf. Dingen die ik deed, kan ik nu beter een plaats geven en uiteindelijk ook beter met een situatie omgaan.

Naast het feit dat je veel over jezelf te weten komt, is het enorm fijn om achter je KernTalenten te komen om deze te gebruiken voor keuzes in de toekomst. Waar ik ga werken/studeren waar ik de hele dag iets beoefen waar ik energie van krijg? Hier kun je de KernTalenten goed gebruiken.

Ik heb een enorm leuk traject gehad met Gerrieke, waar ik veel aan heb gehad. Een aanrader dus!''

- Tom Sjoerd van de Hee (Rijssen)

"Begin dit jaar ben ik in contact gekomen met Gerrieke. Ik wist niet wat voor opleiding ik wilde gaan doen en bij mij paste, wat ik wilde worden etc. Toen ben ik een coaching traject in gegaan met Gerrieke. Persoonlijke aandacht tot diep in je zelf. Ik leerde mijn hart te volgen en het “beredeneren” uit te kunnen zetten. Ik kon Gerrieke alles vragen en dat kan ik nog steeds :-) Een heel fijn traject! Gerrieke heeft mij heel erg geholpen. Echt een dikke aanrader!

- Annefleur Riemersma (Dokkum)

WHEN I LET GO OF WHAT I AM, I BECOME WHAT I MIGHT BE.

LAO TZU