Over mij 

Ik ben Gerrieke Lodewijks, moeder van een prachtige dochter en woonachtig in het centrum van het mooie Harlingen.  

Mijn keuze om te werken met de Kerntalentenmethodiek komt voort uit de diepe overtuiging dat wanneer je werkt vanuit je eigen intrinsieke motivatie je veel meer energie uit het leven haalt dan wanneer je focus legt op wat je minder goed beheerst. Vele van ons zijn opgegroeid in een prestatiegerichte maatschappij. Om mij heen zie ik veel mensen die tegen een burn-out aan lopen of er middenin zitten. Veel mensen zitten niet op de juiste plek en nog veel meer werken vooral niet in hun kracht. ‘In je kracht staan’ een term die ik eigenlijk vreselijk vind . Maar betere woorden heb ik er nog niet voor gevonden. Wat ik ermee bedoel is dit: dat fijne gevoel dat je soms hebt ... dat het niet als werken voelt en het als vanzelf gaat , ... die flow die je dan voelt is heerlijk! Het geeft zoveel energie! Dat gevoel wil ik jou graag teruggeven. KernTalenten gaan over intrinsieke motivatie, je aard en je potentieel. Samen noemen we dit een KernTalent, anders dan alleen 'talent'. Graag breng ik jou dichterbij jezelf en bij je eigen essentie. Misschien juist omdat ik zelf deze zoektocht heb doorlopen. Ik ben zelf met de KernTalenten in aanraking gekomen door mijn eigen analyse en sindsdien gegrepen door deze fantastische methode. Ik heb de opleiding succesvol afgerond en sindsdien wil ik me graag inzetten om zoveel mogelijk mensen deze waardevolle analyse, die levenslang geldig is, te mogen afnemen.  

Naast mijn bedrijf , houd ik enorm van koken, interieur, wonen, mode, yoga, meditatie en golfen. Zeilen over het wad in de zomer en skiën in de winter vind ik heerlijk. In alles houd ik van de connectie met de elementen van de natuur en van de vrijheid.  

  

  

  

 

‘’Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping’’

 - Aristoteles- 


Meer weten? Benieuwd naar de KernTalentenmethode? Stuur me een e-mail, WhatsApp of bel 0651033443 en we plannen een gratis en vrijblijvende Skype-sessie van 15 minuten in.  

Share on LinkedInShare on Instagram